<
НОВИНИ ДНЯ: Температурні контрасти. Синоптик дала прогноз погоди на 3 липня  Сім місяців на "паузі". Коли повністю запрацює синя гілка метро у Києві  Українським водіям "світять" нові штрафи – за що можуть покарати та яка сума  Українців попередили про погіршення погодних умов – подекуди град і шквали  Відстрочка від мобілізації через інвалідність батьків: як оформити  Чи готовий Путін до переговорів цього року: Пристайко про плани диктатора  Демократи закликали Пентагон навчити більше українських пілотів на F-16, - Politicoвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
02.02.2024 236

Без опадів, але не скрізь. Де 2 лютого чекати дощ із мокрим снігом в Україні

2 лютого, в Україні місцями дощі зі снігом. Хоча вдень температура підніметься до 3° тепла, а на півдні - і до 6° тепла.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Укргідрометцентр.

"Вночі в Україні, крім півдня, вдень в Карпатах, на Закарпатті та сході країни невеликий мокрий сніг та дощ, на решті території без опадів", - розповіли синоптики.

Вітер північно-західний, 7-12 м/с, в західних областях вночі місцями пориви 15-18 м/с.

Температура протягом доби від 2° морозу до 3° тепла, на високогір'ї Карпат 1-6° морозу, а вдень на півдні країни 1-6° тепла.

Погода у лютому 2024 в Україні

Середня місячна температура в лютому 2024 року прогнозується від 4° морозу до 2° тепла. У південних, східних, Кіровоградській, Дніпропетровській областях та в Криму на 1-1,5° вище за норму, на решті території України - близько до норми.

Підводячи підсумки погоди у січні 2024 у Києві, синоптики розповіли, що середньомісячна температура повітря у січні в Києві дорівнювала 2,6° морозу, що на 0,6° вище за кліматичну норму. Температурних рекордів за місяць зафіксовано не було.

Оценка материала:

5.00 / 1
Без опадів, але не скрізь. Де 2 лютого чекати дощ із мокрим снігом в Україні 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
02.02.2024 236
Еще материалы раздела «Суспільство»