<
НОВИНИ ДНЯ: Чому в Україні заборонені феєрверки та які штрафи за використання  Новий закон про мобілізацію: хто, де та як вручатиме повістки з 18 травня  Не тільки паска та яйця: що готували та як святкували Великдень наші предки  Вчені нарешті розгадали таємницю Бермудського трикутника  В уряді Німеччини прокоментували вбивство українських військових росіянином  Україна готує комплекс заходів для захисту F-16 на аеродромах – Євлаш  Готуємось до Великодня: як пофарбувати яйця натуральними барвникамивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
04.02.2024 256

Жодного дня без опадів: киян попереджають про несприятливу погоду

Найближчими днями у столиці буде вітряно та періодично очікуються дощі й мокрий сніг.

У Києві найближчими днями очікується мокра та вітряна погода. Про це свідчить прогноз Українського гідрометцентру. Пише УНІАН. 

"У наступні 5 діб погода буде вітряною", - кажуть синоптики.

За їх даними, з регіону Балтійського моря надходитиме вологе повітря, тому часом спостерігатимуться опади у вигляді дощу та мокрого снігу. Найближчий "сухий" день очікується лише 7 лютого, але вночі все одно буде невеликий дощ.

Водночас температурний режим зберігатиметься доволі теплим, як на початок лютого. Вдень очікується 4-7 тепла, а до нуля температура знижуватиметься лише вночі.

Погіршення погоди в Україні - що кажуть синоптики

Найближчими днями погоду в Україн визначатимуть атмосферні фронти з північного заходу. Вони спричинять опади та посилення вітру по всій країні. Водночас, за даними Укргідрометцентру, переважатимуть плюсові значення температури. Так, вдень 4 та 5 лютого очікується +1°...+7°, в неділю та понеділок на півдні країни повітря прогріватиметься аж до +11°.

За прогнозами, у наступні три доби в Україні пройдуть невеликі та помірні дощі та мокрий сніг. Швидкість вітру буде 7-12 м/с, але сьогодні, 3 лютого, його пориви сягатимуть 15-20 м/с.

Оценка материала:

5.00 / 2
Жодного дня без опадів: киян попереджають про несприятливу погоду 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
04.02.2024 256
Еще материалы раздела «Суспільство»