<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Політика
Україна
04.02.2024 284

Аналітики розкрили довгострокові плани Путіна щодо окупованих територій України

Диктатор, схоже, не збирається поступатися територіями.

5267f2370721241c88cdc1800b671384_04.02.24

Кремль збирається інтегрувати тимчасово окуповані українські території до РФ упродовж наступних шести років. Пише ТСН. 

Про це повідомляють аналітики американського Інституту вивчення війни (ISW).

"Володимир Путін заявив, що Росія планує, щоб тимчасово окуповані території України були на одному рівні з РФ у невизначених ключових областях до 2030 року. Це свідчить про те, що Москва розпочинає реалізацію довгострокових планів і не передбачає жодних територіальних поступок", – вважають експерти.

Крім того, Путін закликав російські банки не боятися західних санкцій та активізувати роботу на окупованих територіях. Він зазначив, що суб'єкти РФ налагодили патронатні мережі з тимчасово окупованими регіонами України.

Раніше стало відомо, що у Кремлі готуються до нового наступу на Україну. Попри великі втрати, російський диктатор переконаний, що його окупаційні війська можуть повернути ініціативу після місяців втрати позицій.

Оценка материала:

5.00 / 1
Аналітики розкрили довгострокові плани Путіна щодо окупованих територій України 5.00 5 1
Політика / Україна
04.02.2024 284
Еще материалы раздела «Україна»