<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Політика
Світ
05.02.2024 291

"Своєю смертю не помре": історик передбачив трагічний фінал для Путіна

Історик передбачив для російського диктатора Путіна трагічний фінал.

2c3f05817d7cf803f40cad02510716e0_05.02.24

Президент Росії Володимир Путін приречений або на відсторонення від влади, або навіть на фізичну ліквідацію. Пише ТСН. 

Таку думку висловив історик Олександр Алфьоров в інтерв'ю РБК-Україна.

"Я просто переконаний, що він (Путін - ред.) буде ліквідований. Вся російська система побудована на тому, що є лідер-хазяїн і він починає так себе почувати, що стає на заваді елітам. Давайте проаналізуємо, хто з російських правителів помер власною смертю? Микола ІІ - розстріляний, Ленін - помер в результаті поширення нейросифілісу і замаху, коли в нього всадили обойму. Сталін з інсультіком в кабінеті прильог, за наказом Берії його перекладали з ліжка на ліжко вниз головою, щоб він таки подох. Хрущова - відсторонили, Брєжнєв помер своєю смертю. Потім Черненко й Андропов - рибкою, кажуть, отруїли. Потім Горбачов і Єльцин, яких відсторонили", - розповів історик.

Алфьоров каже, що Путін перейшов межу, і російські еліти вже потребують іншого лідера.

"Їх позбавили по суті бізнесу, вони під санкціями. Вони можуть зараз заробляти тільки на внутрішньому ринку - на нафті, газі. Російські бізнесмени розуміють, що їхній заробіток пов'язаний із крихтами зі столу хазяїна. Чи буде Путін вбитий чи відсторонений, так як Хрущов, чи Єльцин - ми не знаємо. Але, скоріш за все, Путін своєю смертю не помре", - припустив історик.

Нагадаємо, кремлівський диктатор Володимир Путін вкотре здивував всіх своєю поведінкою. Він не міг дати раду емоціям, тому постійно кривився, незрозуміло усміхався та закочував очі.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Своєю смертю не помре": історик передбачив трагічний фінал для Путіна 5.00 5 2
Політика / Світ
05.02.2024 291
Еще материалы раздела «Світ»