<
НОВИНИ ДНЯ: Цінніше, ніж ATACMS: аналітик назвав ключове озброєння з пакету допомоги США  Скільки українців позитивно ставляться до росіян попри війну: статистика вражає  У квітні в столиці зафіксували 13 температурних рекордів  Як треба поводитися в суботу перед Великоднем та що святити в храмах: митрополит пояснив  Скільки треба "протриматись" фронту до надходження військової техніки – пояснення експерта  Антициклон впевнено розташувався в Україні: синоптик дала прогноз погоди на 2 травня  Росія виробляє зброю настільки швидко, як ніколи раніше в історії – Блінкенвсі новини дня
Політика
Світ
04.02.2024 299

Байден переміг на праймеріз у Південній Кароліні – ЗМІ

Американський президент отримав майже 97% підтримки.

9ff5f86ca27f9b1c88a2d18f79dccfb2_04.02.24

Президент США Джо Байден переміг на праймеріз у Південній Кароліні, який пожвавив його передвиборчу кампанію 2020 року, а тепер приніс йому першу офіційну перемогу на другому терміні. Пише ТСН. 

Про це пише The Associated Press.

ЗМІ оголосило Байдена переможцем на основі аналізу початкових результатів голосування, який показує, що він має вирішальну перевагу в ключових місцях по всьому штату. На момент оголошення перегонів Байден лідирував у всьому штаті з приблизно 97% голосів, що майже вдвічі більше, ніж 49%, які він отримав на праймериз у 2020 році. Майже через годину після оголошення виборів відсоток голосів Байдена майже не змінився – близько 97%.

Його єдині претенденти на виборах цього року, представник США Дін Філліпс із Міннесоти та автор самодопомоги Маріанна Вільямсон, кожен не зміг подолати позначку в 2% на момент оголошення Байдена переможцем.

Чотири роки тому на первинних виборах президент переміг у всіх 46 округах, згідно з першими даними, він наразі готовий повторити цей результат у конкурсі. Байден також переміг усіх 55 делегатів на праймериз.

Хто, на думку експертів, стане наступним президентом Сполучених Штатів? ТСН.ua пропонує вам адаптацію матеріалу The Week, щоб дізнатися відповідь.

Оценка материала:

5.00 / 2
Байден переміг на праймеріз у Південній Кароліні – ЗМІ 5.00 5 2
Політика / Світ
04.02.2024 299
Еще материалы раздела «Світ»