НОВИНИ ДНЯ: У президентських перегонах між Трампом та Гарріс немає явного лідера, - соцопитування  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° тепла  Якою буде погода в Україні 23 вересня: синоптикиня потішила прогнозомвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
04.02.2024 307

У Києві в понеділок прогнозують сильні пориви вітру

У Києві, у понеділок, 5 лютого, очікуються сильні пориви вітру.

Про це повідомила Київська міська державна адміністрація.

“За даними Українського гідрометцентру, 5 лютого у столиці очікуються пориви вітру 17-22 м/с (I рівень небезпечності, жовтий)”, - ідеться у повідомленні.

Також на завтра синоптики прогнозують у столиці хмарність із проясненнями, часом дощ та мокрий сніг, вітер північно-західний, температура вночі 1-3° тепла, вдень – 4-6° тепла.

Киян просять під час вітру щільно закривати вікна будинків, на вулиці триматися подалі від рекламних щитів, ліній електропередачі, дерев та не паркувати поблизу великих дерев автотранспорт.

Синоптики прогнозують 5 лютого в Україні помірний дощ та мокрий сніг, на півдні дощ (вночі у південних, центральних та більшості північних областей місцями невеликий дощ).

Оценка материала:

5.00 / 2
У Києві в понеділок прогнозують сильні пориви вітру 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
04.02.2024 307
Еще материалы раздела «Суспільство»