<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  "У нас є надлишки". У Конгресі США закликали терміново передати Україні касетні бомби  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Перший в Києві. Міноборони заявило про відкриття нового Центр рекрутингу до ЗСУвсі новини дня
Політика
Світ
06.02.2024 858

"Буде нова геополітична структура" - Зеленський прокоментував можливе обрання Трампа президентом США

Він висловив власну думку щодо політичної ситуації у Сполучених Штатах Америки.

6676d94073e6df14d0dec8709ae8a75d_06.02.24

Я хочу вірити і сподіватися, що якщо в Сполучених Штатах Америки відбудуться зміни, лінія (підтримки України - ред.) залишиться такою ж. Пише ТСН. 

Про це заявив президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю італійському телеканалу Rai1.

Саме так глава держави відповів на запитання про можливість обрання Дональда Трампа президентом США.

"У Республіканській партії є радикальні голоси, але також багато людей, які підтримують Україну. Це народ США вирішує, але якщо вони мають намір скоротити допомогу Україні, то буде нова геополітична структура. Путін зламається через нашу оборону, вона піде вперед і не зупиниться так просто», – зауважив Зеленський.

Нагадаємо, раніше Дональд Трамп на зустрічі з виборцями, намагаючись описати роботу протиракетного щита в Ізраїлі, використав активну жестикуляцію та кумедне звуконаслідування.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Буде нова геополітична структура" - Зеленський прокоментував можливе обрання Трампа президентом США 5.00 5 2
Політика / Світ
06.02.2024 858
Еще материалы раздела «Світ»