<
НОВИНИ ДНЯ: Липень почнеться з гроз на заході України  Зеленський зробив нову заяву про переговори з Кремлем  Як приготувати гарячі бутерброди на мангалі: поради фудблогера  Синоптики зробили прогноз погоди на липень в Україні та повідомили, чи візьмуть дощі паузу  В Україні анонсували новий механізм повернення цивільних з Росії  Якою буде обов'язкова військова підготовка для студентів – у Міносвіти розповіли деталі  Буде ще спекотніше, місцями спека 36 градусів: детальний прогноз погоди на 30 червнявсі новини дня
Політика
Україна
07.02.2024 207

Чи може Путін приїхати до Авдіївки перед виборами в РФ: думка експерта

Російський диктатор Володимир Путін навряд чи наважиться приїхати до Авдіївки для того, щоб записати відеозвернення перед президентськими виборами в Росії.

_putin_gettyimages_1243445915__1__25215983b23a8cafce3a409016abae1f_650x410_07.02.24

Про це в коментарі РБК-Україна заявив військовий експерт, колишній речник Генштабу Владислав Селезньов.

візит до Авдіївки для того, щоб записати відео перед президентськими виборами.

"Він дуже обережний у питаннях власної безпеки. Досить згадати, як за два роки війни він двічі чи тричі побував у штабі російського угруповання військ, задіяного в так званому "СВО", у Ростові. Ще раз у Маріуполі, на Арабатській стрілці, і все", - зазначив Селезньов.

На його думку, для диктатора дуже важливо, щоб його війська взяли Авдіївку під контроль напередодні виборів.

"Авдіївка медійно підсвічена. Відповідно взяття її під контроль створить ореол перемоги російської армії. Оскільки останніх масштабних успіхів ця армія досягла ще у Соледарі та Бахмуті", - додав він.

Чутки про плани Путіна

Нагадаємо, раніше у Telegram-каналі "Кремлівська табакерка" з'явилася інформація про те, що Путін має намір записати звернення з підвалів Авдіївки на тлі західної техніки.

Диктатор нібито вважає, що у підвалах коксохіму заховано багато військової техніки НАТО. Він вимагає захопити місто до перших чисел березня, а військовому командуванню вже довели таке завдання.

Оценка материала:

5.00 / 1
Чи може Путін приїхати до Авдіївки перед виборами в РФ: думка експерта 5.00 5 1
Політика / Україна
07.02.2024 207
Еще материалы раздела «Україна»