НОВИНИ ДНЯ: Зупинити Путіна в Україні: Байден назвав завдання останніх місяців на посаді президента  Перед вихідними дощі в Україні продовжаться: де будуть опади  В Україні найближчим часом збережеться суха та комфортна погода  "Про безповоротне припинення спеки поки що не йдеться": синоптикиня дала прогноз для України  Погода здивує різноманітністю. Синоптик дала прогноз на 25 липня в Україні  У частині областей – дощі, а подекуди й грози: якою буде погода в Україні 24 липня  На заході дощі з грозами, а на півдні спека до +34: прогноз погоди на 24 липнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
06.02.2024 295

У Києві можуть закрити школи через грип

У Києві зростає захворюванність на грип та ГРВІ серед дітей. Тому в столиці можуть закрити школи.

Про це повідомляє пресслужба (КМДА).

У столиці зростає захворюваність на грип та ГРВІ серед дітей: за минулий тиждень виявлено 11305 випадків (на 2244 випадки більше, ніж у попередній тиждень).

"Медики закликають батьків не водити дітей із симптомами хвороби до дитячих садків та шкіл. Щоб попередити стрімке розповсюдження інфекцій, медики також закликають дотримуватися заходів епідеміологічної безпеки та свідомо ставитися до здоров’я", - йдеться у повідомленні.

При цьому зазначається, що якщо рівень захворюваності серед школярів і надалі зростатиме, столична влада буде змушена рекомендувати закладам освіти працювати дистанційно.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Києві можуть закрити школи через грип 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
06.02.2024 295
Еще материалы раздела «Суспільство»