<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт кабачкових млинців на молоці  Археологи знайшли унікальні стародавні гробниці у Південній Кореї  У РФ хочуть повернути смертну кару: достатньо лише указу Путіна  “Бронь” на папері не відображається в “Резерв+”: що робити  Як зробити рол з лаваша: рецепт від фудблогерки  Всесвіт влаштований не зовсім так, як вважав Ейнштейн: сенсаційне дослідження вчених  Липень почнеться з гроз на заході Українивсі новини дня
Політика
Світ
07.02.2024 260

Заходу потрібно зробити більше, щоб санкції проти РФ стали більш ефективними, - МЗС Словенії

Західним країнам необхідно зробити більше, щоб санкції проти Росії стали більш ефективними.

Про це заявила міністр закордонних справ Словенії Таня Файон, повідомляє РБК-Україна з посиланням на RND.

"Війна Росії в Україні триває вже третій рік, і справедливого миру, на жаль, не передбачається. Українці першими хочуть миру, і ми хочемо, щоб справедливий і міцний мир в Україні настав якомога швидше. Від війни страждає насамперед цивільне населення, економіка та інфраструктура країни", - заявила вона.

Міністр додала, що російське вторгнення становить загрозу для сусідніх країн та їхніх економік.

"Подивіться на санкції, введені ЄС: Я думаю, нам потрібно зробити більше, щоб санкції стали більш ефективними. Вони не працюють для того, щоб ми бачили, як страждає (російський диктатор Володимир, - ред.) Путін, натомість країнам ЄС потрібно докласти великих зусиль, щоб замінити російські товари. Ми повинні знайти нові заходи, щоб зупинити російську військову машину", - заявила Файон.

Вона підкреслила, що Європа не повинна дозволити Путіну виграти цю війну.

Оценка материала:

5.00 / 1
Заходу потрібно зробити більше, щоб санкції проти РФ стали більш ефективними, - МЗС Словенії 5.00 5 1
Політика / Світ
07.02.2024 260
Еще материалы раздела «Світ»