НОВИНИ ДНЯ: Пляцок "Снікерс": рецепт традиційної страви з сучасним смаком від Лілії Цвіт  В Україну прийде антициклон Gustav. Яка буде погода на вихідних та коли чекати спеку  Fitch Ratings оцінило фінансову стійкість України в умовах війни  В ISW розповіли про фактори, що допоможуть ЗСУ провести вдалий контрнаступ  В Україну йде похолодання: синоптикиня назвала дату зміни погоди і дала детальний прогноз  Нацбанк назвав банкноти, які підробляють найчастіше  Третині українців вистачає грошей тільки на їжу: шокувальне соцопитуваннявсі новини дня
Політика
Світ
09.02.2024 953

Путін скасував свою поїздку до Туреччини: що про це відомо

Рупор Кремля Пєсков заявив, що підготовка до зустрічі триває.

5267f2370721241c88cdc1800b671384_09.02.24

Російський диктатор Володимир Путін відклав свій візит до Туреччини, який був запланований на 12 лютого. Пише ТСН. 

Про це пишуть росЗМІ.

Як зазначається, очільник Кремля Путін відклав свій візит до Туреччини, який був запланований на 12 лютого. Через що саме сталася зміна графіку - не повідомляється, але відомо, що він відбудеться пізніше.

Раніше журналістка турецької газети Hürriyet Ханде Фірат повідомила, що візит президента РФ до Туреччини відкладено на пізніший термін. Водночас рупор Кремля Пєсков начебто не підтвердив зміну планів і заявив, що “жодні терміни не оголошувалися”. Окремо він додав, що триває підготовка до зустрічі.

Нагадаємо, заява Путіна про необхідність демілітаризації України і "відсування" ЗСУ "від життєво важливих населених пунктів РФ" пов'язана з майбутніми виборами.

Оценка материала:

5.00 / 4
Путін скасував свою поїздку до Туреччини: що про це відомо 5.00 5 4
Політика / Світ
09.02.2024 953
Еще материалы раздела «Світ»