<
НОВИНИ ДНЯ: В частині України втримається справжнє травневе тепло: прогноз погоди на 3 травня  Проблема хрущівок в Україні. Які варіанти рішення розглядають у парламенті  "Пасха" чи "Великдень", "куліч" чи "паска": як говорити правильно  Новий закон про мобілізацію: для українців можуть змінитися правила перетину кордону  В Україну насуваються заморозки у Великодні дні  "Кулічів у нас точно не було". Інтерв'ю з етнологом про Великодні заборони, традиції і Паску Мертвих  Споживчі кредити. Що потрібно знати перед оформленням позикивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
09.02.2024 264

Місцями до -11. Синоптикиня попередила про холодну погоду незабаром і назвала дні, коли потеплішає до весняних градусів

Сьогоднішні складні погодні умови завтра подекуди ускладняться ще більшим мінусом, неприємними опадами і навіть ожеледицею.

58dcc745a8908-151936_1200-1024x576-1_09.02.24

Синоптикиня Наталка Діденко, на своїй сторінці в facebook, попередила про завтрашній мороз до -11 градусів у декількох регіонах, опади у вигляді дощу та мокрого снігу й підступну ожеледицю. Але непотрібно засмучуватися, незабаром атмосфера знов подарує можливість насолодитися весняним теплом.

«У п’ятницю в Україні очікується мокрий сніг, часом з дощем. Пише nv.ua.

Але все ж переважно мокрий сніг, бо температура повітря буде низькою після нещодавніх ледь не квітневих значень.

Хоча не повсюди, фаза опадів залежатиме від температурних коливань.

Найближчої ночі передбачається 1−5 градусів морозу, на півночі та північному сході місцями -6−11 градусів, на півдні 0−5 градусів тепла.

Протягом дня 9-го лютого від 3 морозу до 3 тепла, у центральних областях +3+6 градусів, у південній частині, на Закарпатті та в Чернівецькій області +9+15 градусів.

Переважатиме завтра в Україні волога, з опадами, погода, окрім південних областей та Криму — там без істотних опадів.

У Києві 9-го лютого буде холодно. Вночі 0−3 градуси морозу. вдень близько нуля. Часом випадатиме сніг та мокрий сніг. На дорогах вигулькне призабута ожеледиця — завтра обережно ходіть та їздіть!

Найближчі теплі дні: 11, 12 та 13 лютого, +8+14 градусів.

Найближче відчутне похолодання потім — з 15-го лютого, вночі до -1−5 градусів, вдень близько нуля.

Холодної погодою нас уже не залякати, бо що таке навіть мінус десять градусів у порівнянні із прийдешнім теплом та сонцем".

Оценка материала:

5.00 / 2
Місцями до -11. Синоптикиня попередила про холодну погоду незабаром і назвала дні, коли потеплішає до весняних градусів 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
09.02.2024 264
Еще материалы раздела «Суспільство»