<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європівсі новини дня
Політика
Світ
09.02.2024 505

"Настав час дати Путіну чіткий сигнал": Шольц прибув до Вашингтона, щоб обговорити підтримку України

Європа та Штати мають робити більше.

2dd8d85993de95edcb6b7b69d694eda3_09.02.24

Канцлер Німеччини Олаф Шольц вирушив до Вашингтона. Політик заявив, що настав час надіслати президенту Росії Володимиру Путіну "дуже чіткий сигнал", що Захід не припинить підтримувати Київ. Пише ТСН.

Про це пише Yahoo!.

Зокрема, Шольц зустрінеться з членами Конгресу та президентом Джо Байденом. На жаль, допомога Україні від США досі не ухвалена. І ключове питання зараз полягає в тому, вважає німецький лідер, як ЄС і США можуть зафіксувати підтримку України.

"Того, що було обіцяно досі в Європі, й того, що було обіцяно рішеннями американського Конгресу, ще недостатньо. Тому маємо домогтися того, щоб усі ми разом могли робити більше", – переконаний Шольц.

Нагадаємо, раніше Шольц назвав 4 кроки, як закінчити війну.

Оценка материала:

5.00 / 3
"Настав час дати Путіну чіткий сигнал": Шольц прибув до Вашингтона, щоб обговорити підтримку України 5.00 5 3
Політика / Світ
09.02.2024 505
Еще материалы раздела «Світ»