<
НОВИНИ ДНЯ: Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  Шольц закликав не завищувати очікувань від саміту миру  В Україні розширили географію населених пунктів, де можна купити житло в рамках "єВідновлення"  Блінкен детально розповів про план США, що допоможе Україні "міцно стояти на ногах"  Щоб котлети були соковитими, що рекомендують досвідчені господині додати до фаршу  Путін помиляється, розраховуючи на тривалу війну: Блінкен назвав причини  Яка пенсія "світить" українцям із зарплатою у 20 тисяч: розмір здивуєвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
10.02.2024 228

Погода в Україні на китайський Новий рік: де потепліє до +19 градусів

У суботу, 10 лютого, у низці областей України очікується чергова зміна погоди. У перший день вікенду подекуди температура повітря підскочить до абсолютно весняних +19 градусів Цельсія.

1687421769_kartin-papik-pro-p-kartinki-nachalo-vesni-na-rabochii-stol-te-64_10.02.24

Про це йдеться у прогнозі синоптикині Наталки Діденко. Пише "Апостроф".

"Я вже писала про сьогоднішні температурні контрасти в межах України. Так буде й завтра... Лютий завжди відзначався дуже активною, нестабільною погодою - бо ж перехідний від зими до весни", - зауважила вона.

Так, 10 лютого вночі на крайній півночі ще залишатиметься мінусова температура у 3-5 градусів морозу. Тоді як вдень на півдні, зокрема в Одеській області, до +19 градусів. Загалом по країні у нічний час стовпчики термометрів перебуватимуть в діапазоні 0-5 градусів морозу, на півдні та заході - від +1 до +8 градусів.

Упродовж дня у центральних, південних та західних областях - від +4 до +11 градусів. На північному сході подекуди від -1 до +2 градусів. При цьому на крайньому півдні, на Закарпатті, а також у Чернівецькій області - від +12 до +19 градусів.

Переважатиме волога погода через атмосферні фронти. Очікуються дощі, у північних областях - мокрий сніг, у південних - без опадів.

У Києві 10 лютого можливий мокрий сніг з переходом у дощ. Температура повітря становитиме +3 градуси.

11 лютого опади майже скрізь припиняться, а температура повітря суттєво підвищиться. У столиці - без опадів, стовпчики термометрів підскочать до +6 градусів. Водночас, 12 лютого потепліє до +12 градусів.

Рік під знаком Дерев'яного Дракона за китайським календарем починається з 10 лютого 2024-го і триватиме до 28 січня 2025 року.

Нагадаємо, що "Апостроф" вже розповідав пропрогноз погоди в Києві на березень-травень.

Оценка материала:

5.00 / 2
Погода в Україні на китайський Новий рік: де потепліє до +19 градусів 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
10.02.2024 228
Еще материалы раздела «Суспільство»