<
НОВИНИ ДНЯ: Якою погодою завершиться квітень: синоптикиня дала прогноз   Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявою  Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Місцями з дощами, але дуже тепло — синоптики розповіли, в яких регіонах очікувати опадів  Грози, дощі, сильний вітер: де 29 квітня в Україні очікується негода  Тепло, хмарність та подекуди грози: прогноз погоди на 29 квітнявсі новини дня
Політика
Україна
11.02.2024 248

Що може змінитися на фронті за Сирського: військовий експерт дав відповідь

Не виключено, що у Олександра Сирського ведення оборони залишиться як основа стратегія – 80% дій.

587350709c7dc1790bfd4ace89762b84_11.02.24

Знаючи, яку тактику раніше використовував Олександр Сирський, не виключено, що в нього ведення оборони залишиться як основа стратегія, але вона буде більш агресивною. Пише ТСН. 

Про це повідомив військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко в ефірі "1+1".

Однак, як зауважив військовий експерт, така тактика вимагає відповідного інструментарію, якого Україна не має у достатній кількості.

"Переважно лінія фронту на сьогодні у нас – оборонного типу. І вона залишатиметьсяся ще деякий час такою, можливо, навіть до кінця першого півріччя 2024-го року, але є окремі локації, де можна реалізовувати досить такі зухвалі дії, локальні операції. Знаючи безпосередньо, яку тактику використовував Олександр Сирський, не виключено, що в нього ведення оборони залишиться як основа стратегія, 80% дій, але вона буде більш агресивною ця оборона. З іншого боку, саме для такої тактики нам необхідний інструментарій, а цього інструментарію ми не маємо від наших партнерів в достатній кількості", – резюмував Коваленко.

Нагадаємо, раніше пані посол України в США Оксана Маркарова заявила, що нашій країні критично бракує військової техніки, закінчуються ракети.

Оценка материала:

5.00 / 2
Що може змінитися на фронті за Сирського: військовий експерт дав відповідь 5.00 5 2
Політика / Україна
11.02.2024 248
Еще материалы раздела «Україна»