<
НОВИНИ ДНЯ: Як приготувати смачний і поживний сендвіч на сніданок: рецепт з Instagram  Коли Собор архангела Гавриїла: історія свята, традиції  Чи відступить спека в Україні: синоптики дали детальний прогноз до кінця тижня  Не "Слуга народу": під яким брендом партія Зеленського може піти на вибори  Як приготувати пухкі булочки для бургера: розповідає блогерка  "Небезпечна для здоров'я людей": синоптикиня попередила про аномальну спеку в липні  В Україні від 1 вересня може здорожчати вартість пального: у ВР схвалив законопроєктвсі новини дня
Політика
Україна
11.02.2024 264

Без Залужного: Зеленський змінив склад Ставки та РНБО

Зі складу Ставки та Ради нацбезпеки і оборони президент вивів попередника Сирського – Валерія Залужного.

c8aa0ee65a73c819ec8e2ef59f96b0cf_11.02.24

Президент України Володимир Зеленський змінив склад Ставки верховного головнокомандувача та склад Ради нацбезпеки та оборони. Пише ТСН. 

Про це йдеться в указах президента №67 та №68.

Зокрема, Зеленський увів у склад Ставки верховного головнокомандувача нового головнокомандувача Збройних сил Олександра Сирського. Також указом №67 глава держави вивів зі складу Ставки Валерія Залужного.

Іншим указом Зеленський увів Сирського до складу Ради нацбезпеки і оборони. Водночас було виведено зі складу РНБО Валерія Залужного та колишню міністерку у справах ветеранів Юлію Лапутіну.

Нагадаємо, 8 лютого президент Володимир Зеленський вніс зміни до керівництва Збройних Сил України. Так, головнокомандувача Збройних сил Валерія Залужного відправлено у відставку, а на його місце призначено генерал-полковника Олександра Сирського.

Оценка материала:

5.00 / 2
Без Залужного: Зеленський змінив склад Ставки та РНБО 5.00 5 2
Політика / Україна
11.02.2024 264
Еще материалы раздела «Україна»