<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Політика
Світ
11.02.2024 385

НАТО хоче взяти на себе координацію постачання зброї до України — ЗМІ

США можуть припинити постачання зброї до України, якщо на виборах переможе Дональд Трамп.

1566c0814059a5235f924884971a67a7_11.02.24

Північноатлантичний альянс розглядає можливість взяти на себе координацію щодо постачання зброї Україні для захисту від російських агресорів. Пише ТСН. 

Про це повідомляє видання Handelsblatt.

Це буде повною зміною курсу, оскільки раніше НАТО не втручалось у питання постачання зброї, залишаючи це на розсуд окремих країн-членів.

Щоб убезпечити себе від можливих змін у політиці США керівництво НАТО прагне інтегрувати формат "Рамштайн" до структур альянсу.

У НАТО заявили, що США можуть припинити постачання зброї до України, якщо на виборах переможе Дональд Трамп.

Видання повідомляє, що план інтеграції склали радник президента Сполучених Штатів з національної безпеки Джейк Салліван та генеральний секретар альянсу Єнс Столтенберг.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що голова МЗС України Дмитро Кулеба спрогнозував, чи наважиться Путін скерувати свою армію до однієї з країн НАТО.

Крім того, ми раніше інформували, що у Польщі закликають НАТО збивати ракети і дрони над територією України.

Оценка материала:

5.00 / 2
НАТО хоче взяти на себе координацію постачання зброї до України — ЗМІ 5.00 5 2
Політика / Світ
11.02.2024 385
Еще материалы раздела «Світ»