<
НОВИНИ ДНЯ: "Пасха" чи "Великдень", "куліч" чи "паска": як говорити правильно  Новий закон про мобілізацію: для українців можуть змінитися правила перетину кордону  В Україну насуваються заморозки у Великодні дні  "Кулічів у нас точно не було". Інтерв'ю з етнологом про Великодні заборони, традиції і Паску Мертвих  Споживчі кредити. Що потрібно знати перед оформленням позики  В Україні стане трохи прохолодніше: прогноз погоди на 3 травня  У Міноборони розповіли, коли запрацює електронний кабінет військовозобов’язаноговсі новини дня
Політика
Україна
12.02.2024 280

"Радянська людина": росіяни запустили кампанію проти Сирського – що відомо

Росіяни почали розповсюджувати дезінформацію про головкома Олександра Сирського.

acb691187a6e85847f65ec664fe3db41_12.02.24

Росіяни запустили кампанію проти нового головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського і намагаються навʼязати йому образ "радянської та російської людини".

Про це розповів керівник Центру протидії дезінформації РНБО, лейтенант Андрій Коваленко. Пише ТСН. 

"Для цього вони шукають його родичів у РФ, "друзів родини", в яких беруть коментарі та розповсюджують в інформпросторі з відповідним контекстом. Головна мета цієї кампанії – дискредитація Головкома і зниження довіри до ЗСУ", - пояснює ЦПДЗ.

Там наголосили, що Олександр Сирський тривалий час був частиною команди ексголовнокомандувача Валерія Залужного.

Сирський командував успішними операціями, зокрема зі звільнення Київщини та Харківщини.

"Вони були б неможливі без якісного особового складу, але багато залежить від командування. Тож, Сирський показав, що вміє досягати результату у війні проти РФ. Команда Сирського складається з молодих командирів, які пішли на підвищення. Це є передумовою для системних покращень у ЗСУ", - додали у Центр протидії дезінформації.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський 8 лютого призначив новим головнокомандувачем ЗСУ генерала Олександра Сирського.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Радянська людина": росіяни запустили кампанію проти Сирського – що відомо 5.00 5 2
Політика / Україна
12.02.2024 280
Еще материалы раздела «Україна»