<
НОВИНИ ДНЯ: Топ-генерал США про Abrams в Україні: обговорюємо швидку адаптацію до умов на фронті  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю  В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про вишівсі новини дня
Політика
Україна
12.02.2024 228

Федоров анонсував покращену версію морського дрона Magura

2024 року очікується новий технологічний стрибок у розробці цього дрону.

0faf959115108c527ec6fc54b4125a5e_12.02.24

Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров анонсував появу покращеного безекіпажного морського дрона Magura. Пише ТСН. 

"Я не можу всі деталі розповідати, які пов'язані зі зв'язком – чому не працює російський РЕБ і спуфінг на човни. Але технології постійно розвиваються, робиться все, щоб можна було наздоганяти ці човни, працювати під впливами різних засобів радіоелектронної боротьби. Трошки більше ніж рік ця сфера активно розвивається. Але цього року буде технологічний стрибок у цьому напрямку, і морських дронів буде ще більше. Ми не можемо показати, але дійсно є човен, який є певною платформою і готується до нових застосувань з новими "сюрпризами", - сказав він.

Нагадаємо, очільник ГУР МО Кирило Буданов розповів, що російський ракетний катер "Івановєц" атакували з допомогою морських дронів українського виробництва MAGURA V5.

Цей безпілотник є багатоцільовим. Він може займатись спостереженням, розвідкою, патрулюванням, пошуково-рятувальними роботами, протимінною діяльністю, охороною морського флоту, а також виконувати бойові місії.

Оценка материала:

5.00 / 2
Федоров анонсував покращену версію морського дрона Magura 5.00 5 2
Політика / Україна
12.02.2024 228
Еще материалы раздела «Україна»