<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні температура повітря підніметься до +25: де та коли буде найтепліше  "Ухилянтами" автоматично можуть стати два мільйони чоловіків: що буде, якщо не оновити дані в ТЦК  В Україні ще на місяць подовжать пільгову ціну на електроенергію для населення  В Україні буде тепло, але в окремих регіонах - дощі: прогноз погоди на 28 квітня  Остін про ATACMS: не чудодійний засіб, але дає можливість завдавати далеких ударів  Ймовірність обвалу українського фронту зменшується, - естонська розвідка  Топ-генерал США про Abrams в Україні: обговорюємо швидку адаптацію до умов на фронтівсі новини дня
Політика
Україна
12.02.2024 280

В РФ є лише шість таких: ЗСУ вперше пошкодили унікальну техніку окупантів

Українські військові пошкодили новітній російський комплекс ППО.

44ce925db716d80cc97cae47b4e12aec_12.02.24

Військові Збройних сил України вперше пошкодили унікальну техніку окупантів – новий російський зенітний ракетний комплекс середньої дальності нового покоління ППО 50Р6А С-350 "Вітязь". Пише ТСН. 

Про це розповів військовий експерт Олександр Коваленко.

Як зазначив експерт, новітній комплекс ППО росіян був пошкоджений внаслідок наїзду на протитанкову міну ТМ-62.

"Цей комплекс середнього радіусу дії російський ВПК народжував від 2007 по 2020 роки, маючи напрацювання ще з часів СРСР, коли замислилися над заміною ЗРК-Бук. А коли народили, за два роки змогли зробити лише шість пускових установок. Тобто, на сьогоднішній день це дуже рідкісна машина. Її поява в зоні бойових дій (БД) в Україні не говорить не про те, що їх випробовують у реальних БД, це не танк, для таких випробувань достатньо поставити установку у Білгородській області. А говорить про те, що загалом лінійки середнього радіусу дії окупаційних військ у зоні БД починає критично не вистачати", - пояснює Коваленко.

Нагадаємо, у Мережі показали знімок з порту Феодосії після знищення "Новочеркаська.

Оценка материала:

5.00 / 1
В РФ є лише шість таких: ЗСУ вперше пошкодили унікальну техніку окупантів 5.00 5 1
Політика / Україна
12.02.2024 280
Еще материалы раздела «Україна»