<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп винен у кримінальній справі: чи зможе він балотуватися в президенти США  Допомога Україні від Швеції: Київ отримає два літаки РЛС  Зеленський сказав, чи збільшилася мобілізація після нового закону  В Україні буде багато дощів з грозами: прогноз погоди на початок червня  Україну в останній день весни накриють грози, а літо почнеться із спеки: синоптикиня дала прогноз  Весна прощається грозовими дощами: прогноз погоди в Україні в останній день травня  Не паркуйся де попало: який розмір штрафів за порушення правилвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
12.02.2024 284

Прогноз погоди в Україні на 12 лютого: тепло, але з дощами

На півдні країни - справжня весна.

12 лютого, в Україні очікується хмарна погода з проясненнями. Пише ТСН. 

Про це повідомив "Укргідрометцентр".

Невеликий дощ, в більшості західних, північних, вночі і південних та центральних областей без істотних опадів. Вночі та вранці у північних, східних та більшості центральних областей туман, на дорогах місцями ожеледиця.

Вітер переважно південний, 7-12 м/с. Температура вночі 2-7° тепла, на узбережжі морів 6-11°. Вдень 7-12° тепла, на Закарпатті, Прикарпатті та півдні країни до 15°.

Прогноз погоди на Київщині

Синоптики прогнозують хмарну погоду  з проясненнями, без істотних опадів.Вночі та вранці туман, на дорогах місцями ожеледиця.

Вітер південний, 7-10 м/с. Температура вночі 2-7° тепла, вдень 7-12°. У Києві вночі 3-5° тепла, вдень 8-10°.

Раніше синоптикиня повідомила, коли до України прийде справжнє потепління. Більше про це читайте у новині.

Оценка материала:

5.00 / 2
Прогноз погоди в Україні на 12 лютого: тепло, але з дощами 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
12.02.2024 284
Еще материалы раздела «Суспільство»