<
НОВИНИ ДНЯ: В частині України втримається справжнє травневе тепло: прогноз погоди на 3 травня  Проблема хрущівок в Україні. Які варіанти рішення розглядають у парламенті  "Пасха" чи "Великдень", "куліч" чи "паска": як говорити правильно  Новий закон про мобілізацію: для українців можуть змінитися правила перетину кордону  В Україну насуваються заморозки у Великодні дні  "Кулічів у нас точно не було". Інтерв'ю з етнологом про Великодні заборони, традиції і Паску Мертвих  Споживчі кредити. Що потрібно знати перед оформленням позикивсі новини дня
Політика
Україна
13.02.2024 224

“Були великою родиною”: Сирський представив нового командувача Сухопутних військ

Новий головком ЗСУ заявив, що у нього не було інших пропозицій на цю посаду.

aacf2e1888bd553faec68f8863263e16_13.02.24

У неділю, 11 лютого, головнокомандувач Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський представив особовому складу командувача Сухопутних військ генерал-лейтенанта Олександра Павлюка. Пише ТСН. 

Про це повідомили у пресслужбі Сухопутних військ.

"Ми з Вами були великою родиною в складі Сухопутних військ. Я продовжую залишатись разом вами. Війна показала, що все що ми робили, а це тренування, навчання і ті заходи, які були вжиті напередодні вторгнення, здійснювались недаремно”, - сказав під час представлення головнокомандувач ЗСУ.

Олександр Сирський зауважив, що коли президент поцікавився, хто буде командувати Сухопутними військами, у нього інших кандидатур навіть не було.

Генерал-лейтенант Олександр Павлюк подякував за довіру та висловив впевненість в тому, що взаємна підтримка є запорукою посилення війська та наближає Перемогу.

"Ми зробимо усе, щоб бути опорою для Вас. Щоб Ви завжди могли розраховувати на Сухопутні війська. Разом — ми є силою та ключем до Перемоги України", — відзначив у зверненні до головнокомандувача ЗСУ та до особового складу генерал-лейтенант Олександр Павлюк.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський замість Олександра Сирського новим командувачем Сухопутних військ ЗСУ призначив генерал-лейтенант Олександра Павлюка.

Оценка материала:

5.00 / 2
“Були великою родиною”: Сирський представив нового командувача Сухопутних військ 5.00 5 2
Політика / Україна
13.02.2024 224
Еще материалы раздела «Україна»