<
НОВИНИ ДНЯ: Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  Як приготувати відбивні з ідеальним щільним кляром  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомо  В Україні 16 травня переважно без опадів, вдень до +18°  В Києві стане тепліше: прогноз на 16 травня  Натяк на потепління: як зміниться погода в Україні 16 травня  Спочатку — дощі: в Україні прогнозують потепління до +22 градусіввсі новини дня
Політика
Світ
12.02.2024 248

"Корисні лакеї Путіна": Байден відреагував на погрози Трампа щодо союзників по НАТО

Байден, коментуючи цинічну заяву Трампа, вчергове пояснив, чому потрібно підтримувати Україну.

db20c094a6576ca3589c09a18c4d101f_12.02.24

Американнський президент Джо Байден відреагував на погрози колишнього президента Дональда Трампа щодо союзників по НАТО, згадавши Україну.

Свою реакцію американський лідер опублікував на сторінці у X. Пише ТСН. 

"Ви хочете знати, чому Україна важлива? Тому що, як бачите, Путін і його корисні лакеї дивляться на більші призи", - написав Байден, пояснивши вкотре, чому потрібно продовжувати підтримувати Україну.

Нагадаємо, напередодні видання The Guardian написало, що колишній президент США Дональд Трамп заявив, що заохочуватиме Росію атакувати будь-кого із союзників США по НАТО, якщо вони не будуть, на його думку, виконувати свої фінансові зобов'язання.

Західні лідери засудили заяву Трампа, а Білий дім відкинув коментарі колишнього президента США Дональда Трампа, назвавши їх "жахливими та безглуздими".

Оценка материала:

5.00 / 2
"Корисні лакеї Путіна": Байден відреагував на погрози Трампа щодо союзників по НАТО 5.00 5 2
Політика / Світ
12.02.2024 248
Еще материалы раздела «Світ»