<
НОВИНИ ДНЯ: Мобілізація в Україні: скільки всього чоловіків нарахували і яка частина з них має бронь  Найкращий літній напій: як приготувати домашній квас з чорного хліба  Спека набирає обертів: синоптик попередила про аномальну погоду у липні  Скільки військовозобов'язаних "невидимі" для держави: нардеп шокував кількістю  Чи чекати на закінчення війни вже незабаром: як змінилася риторика Зеленського за рік  У суботу Україну прогріє до +35°, подекуди - невеликі дощі  Де в Україні школи почнуть навчання вже у серпні: названо областівсі новини дня
Бізнес
Економіка
13.02.2024 228

Конфіскація російських активів має бути підкріплена юридично, - МВФ

Будь-які майбутні рішення про арешт заморожених російських активів мають бути підкріплені "достатньою юридичною підтримкою" для запобігання майбутнім ризикам.

Про це заявила перший заступник директора-розпорядника МВФ Гіта Гопінат, повідомляє РБК-Україна з посиланням на Foreign Policy.

Гопінат заявила, що рішення про те, що робити з активами, ухвалюються виключно країнами, які володіють ними. Вона відмовилася висловити свою думку про те, як їх слід використати.

Гопінат сказав, що МВФ оцінить вплив будь-яких прийнятих рішень на країни-члени, включаючи Росію, та світову економіку, але МВФ не братиме участі у прийнятті рішень.

Проте вона сказала, що важливо "переконатися, що все, що ви робите, має достатню юридичну підтримку, щоб зрештою ви не зіткнулися з ризиком".

Оценка материала:

5.00 / 1
Конфіскація російських активів має бути підкріплена юридично, - МВФ 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
13.02.2024 228
Еще материалы раздела «Економіка»