<
НОВИНИ ДНЯ: Жорстока, радянська людина: що західні ЗМІ пишуть про нового наступника Шойгу Бєлоусова  Американська військова допомога Україні вже в дорозі — Блінкен  Війна Росії в Україні: Шольц дав обіцянку  Курячі стегенця, мариновані в кефірі: простий рецепт  Наскільки задоволені життям українські біженці у Німеччині, Польщі та Чехії, - опитування  Скільки українських біженців готові колись повернутися з Європи − дані опитування шокують  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомовсі новини дня
Політика
Росія
14.02.2024 295

У Кремлі вигадали причину, чому Путін не братиме участь у передвиборчих дебатах

Центральна виборча комісія РФ отримала відмову кандидата Путіна.

f1a8886098e77bda32f9dc02e60a9c96_14.02.24

Російський президент-диктатор Володимир Путін і його передвиборчий штаб відхилили пропозицію про проведення дебатів. Мовляв, росіяни чують його заяви щодня. Пише ТСН. 

Про це повідомив прессекретар кремлівського "фюрера" Дмитро Пєсков, пишуть росЗМІ.

"Росіяни мають можливість регулярно чути заяви Путіна з усіх аспектів життя країни практично щодня. Путін є чинним президентом, який працює в умовах дуже насиченого графіка, що кардинально відрізняє його від інших кандидатів", - заявив речник Кремля.

За словами Пєскова, Путін є чинним главою держави, який живе за умов дуже напруженого графіка.

Своєю чергою, Центральна виборча комісія РФ підтвердила, що отримала відмову кандидата на посаду президента РФ Володимира Путіна брати участь у спільних агітаційних заходах на каналах загальноросійських державних організацій телерадіомовлення. У ЦВК наголошують, що це "право кандидата".

Нагадаємо, російська Держдума розглядає проєкт, який допоможе Володимиру Путіну виграти "вибори". Зокрема, йдеться про обмеження в'їзду до РФ осіб, яких у Кремлі вважають "небажаними". Цей законопроєкт, ймовірно, заборонить в’їзд журналістам російських опозиційних та іноземних ЗМІ.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Кремлі вигадали причину, чому Путін не братиме участь у передвиборчих дебатах 5.00 5 2
Політика / Росія
14.02.2024 295
Еще материалы раздела «Росія»