<
НОВИНИ ДНЯ: "Кулічів у нас точно не було". Інтерв'ю з етнологом про Великодні заборони, традиції і Паску Мертвих  Споживчі кредити. Що потрібно знати перед оформленням позики  В Україні стане трохи прохолодніше: прогноз погоди на 3 травня  У Міноборони розповіли, коли запрацює електронний кабінет військовозобов’язаного  Навіщо Грузії закон про іноагентів і чому демонстранти проти: думка експерта  Офіцер "Азову" про ситуацію на фронті: "Противник хоче змусити нас припинити вірити в свою боротьбу"  До України повертаються заморозки: де і коли суттєво знизиться температуравсі новини дня
Політика
Європа
13.02.2024 276

Росія оголосила про вихід з Парламентської асамблеї ОБСЄ

Держдума РФ та Рада Федерації планують ухвалити рішення про припинення членства Росії в Парламентській асамблеї ОБСЄ до 21 лютого.

Про це заявив глава Держдуми РФ В'ячеслав Володін, повідомляє РБК-Україна з посиланням на The Insider.

Він назвав Парламентську асамблею ОБСЄ "абсолютно несамостійною політизованою організацією, що танцює під дудку Вашингтона".

"Найгірше в цій ситуації, що ми ще гроші платимо, причому одні з найбільших платників, тому треба виходити, припиняти перераховувати кошти", - заявив Володін.

Парламентська асамблея об'єднує 57 держав-членів Організації з безпеки та співробітництва в Європі.

Організацію створили 1991 року для контролю за виконанням цілей ОБСЄ, розроблення та реалізації механізмів із запобігання та розв'язання конфліктів і сприяння зміцненню та консолідації демократичних інститутів у державах-учасницях ОБСЄ.

Оценка материала:

5.00 / 2
Росія оголосила про вихід з Парламентської асамблеї ОБСЄ 5.00 5 2
Політика / Європа
13.02.2024 276
Еще материалы раздела «Європа»