<
НОВИНИ ДНЯ: Росія, Китай та КНДР не будуть ворогами США, - Трамп назвав умову  Справа про штурм Капітолію проти Трампа: суд підвищив юридичну планку для прокурорів  Люди на пляжі - як "живий щит": Маломуж прокоментував "приліт" по відпочивальниках у Севастополі  Липень почнеться з гроз на заході України  Що робити, якщо власник виселяє з орендованої квартири раніше терміну: інструкція від адвоката  Синоптики дали прогноз на липень: яка погода чекає на українців  Спека посилиться: синоптики повідомили, якою буде погода 30 червнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
14.02.2024 248

Встигніть насолодитися теплом. Синоптикиня попередила про повернення морозів та повідомила, скільки вони протримаються

Теплі повітряні маси сьогодні трішки розмиються незначними дощами по всій території країни. Встигніть насолодитися весняною погодою, незабаром похолодає.

Синоптикиня Наталія Птуха, в інтерв'ю для NV, надала хронологію похолодання та назвала найхолодніший день на цьому тижні. За її словами, найінтенсивніші морози будуть вночі, а кілька регіонів вони взагалі обійдуть стороною.

У середу 14 лютого продовж доби +1…+7, лише у в південній та східній частині дещо тепліше: в денні години може бути +8…+13. 14−15 лютого крім заходу та сходу можливий невеликий дощ, у центральних та північних областях навіть з мокрим снігом.

Починаючи з 15-го лютого, в Україні очікується зниження температури в середньому на 4−7 градусів у порівнянні з попередніми градаціями.

16 лютого нічна температура у східних та північних областях −5…−11, 17-го лютого на півночі та північному сході до -14. Вдень −2…−8.

17 лютого до похолодання ще і центральні області приєднаються — тут −3…−9 може бути вночі, а в денні години від -4 до +2 градуси.

Однак сильні морози не зачеплять більшість західних областей та крайній південь країни — вдень наприкінці тижня очікується +1…+7.

У п’ятницю, 16 лютого у північних та центральних областях йтиме невеликий сніг, у південній частині — мокрий сніг з дощем, а решта території без істотних опадів. Загалом на цьому тижні, особливо у другій його частині, опадів буде небагато.

Найінтенсивніший мороз очікується 17-го лютого: −8…−14 на північному сході у нічні години.

Оценка материала:

5.00 / 2
Встигніть насолодитися теплом. Синоптикиня попередила про повернення морозів та повідомила, скільки вони протримаються 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
14.02.2024 248
Еще материалы раздела «Суспільство»