<
НОВИНИ ДНЯ: Чому в Кремлі кажуть про "буферну зону" в Україні: аналітики пояснили  Наталка Діденко назвала області, в яких 20 травня буде найспекотніше  В Україні потепліє, але не без "сюрпризів": прогноз погоди на тиждень  Погода на літо 2024: чи буде сильна спека в Україні  Чи заборонять в Україні Telegram – що кажуть в ГУР  Справжнє тепло повертається: синоптики потішили прогнозом погоди на 20 травня  У Пентагоні розповіли про катастрофічні наслідки атак українських БПЛА по НПЗ у Росіївсі новини дня
Політика
Україна
15.02.2024 341

Що важливіше – позиції чи солдати: Сирський дав однозначну відповідь

Олександр Сирський наголосив, що краще залишить якусь позицію, але не допустить загибелі особового складу.

20649065a33d6876bbd4edc0e7bf31c3_15.02.24

Керівництво ЗСУ не може дозволити собі такого ставлення до особового складу, як російські начальники, коли вони проводять практику "м'ясних штурмів". Пише ТСН. 

Про це заявив головнокомандувач Збройнихсил України Олександр Сирський в ексклюзивному інтерв’ю німецькому виданню ZDF.

"Для нас головна задача і головна цінність – це життя нашого солдата, офіцера тих бойових підрозділів, які безпосередньо виконують бойове завдання. І ми не можемо дозволити собі такого ставлення (до особового складу – ред.), як російські начальники, коли вони проводять практику "м'ясних штурмів". Я краще залишу якусь позицію, але не допущу загибелі всього особового складу", – сказав він.

Головнокомандувач ЗСУ зазначив, що для російського військового керівництва цінність життя солдата дорівнюєнулю.

"Ми воюємо і використовуємо найцінніше, що є, – наших людей. Це цвіт нашої нації", – наголосив Сирський.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський повністю перезавантажив військове керівництво Збройних сил України. Звільнив 8 лютого 2024 року із посади головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного та призначив новим головкомом Олександра Сирського. Відбулися також великі кадрові зміни у командуванні Сил оборони.

Оценка материала:

5.00 / 2
Що важливіше – позиції чи солдати: Сирський дав однозначну відповідь 5.00 5 2
Політика / Україна
15.02.2024 341
Еще материалы раздела «Україна»