<
НОВИНИ ДНЯ: РФ не запрошена на саміт миру, але процес без неї немислимий – заява Швейцарії  США попередили, що Грузія ризикує зв'язками з НАТО та ЄС через закон про іноагентів  В частині України втримається справжнє травневе тепло: прогноз погоди на 3 травня  Проблема хрущівок в Україні. Які варіанти рішення розглядають у парламенті  "Пасха" чи "Великдень", "куліч" чи "паска": як говорити правильно  Новий закон про мобілізацію: для українців можуть змінитися правила перетину кордону  В Україну насуваються заморозки у Великодні днівсі новини дня
Політика
Росія
15.02.2024 228

"Жодного прориву немає": депутат Держдуми розповів про провали армії РФ

Депутат Держдуми висміяв російську армію.

f72aa6f83c162e9ee5fc1ce953a97d91_15.02.24

Депутат Держдуми Олександр Бородай заявив про провали армії Росії. Він сказав, що ЗС РФ бреше про свої перемоги і видає "взяті свинарники за захоплені населені пункти". Пише ТСН. 

Про це він розповів в ефірі однієї із пропагандистських програм на РосТБ.

Відео опублікував український журналіст Денис Казанський.

"Просування і прорив – це різні речі. Жодного прориву їхньої (ЗСУ - ред.) оборони… поки що у нас немає", - заявив депутат РФ.

За словами Бородая, у ЗСУ також не має снарядного голоду.

Депутат визнає, що Росія перебільшує свої перемоги та видає "взяті свинарники за захоплені населені пункти" і через це зазнає великих втрат.

Нагадаємо, у ЗСУ спростовують фейк росіян про удар по полігону під Селидовим на Донеччині, внаслідок якого начебто загинуло багато мобілізованих.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Жодного прориву немає": депутат Держдуми розповів про провали армії РФ 5.00 5 2
Політика / Росія
15.02.2024 228
Еще материалы раздела «Росія»