<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптик обіцяє потепління в Україні: темперпатура підскочить ще на 5 градусів  Україна може зіткнутися із тиском, щоб продемонструвати успіхи на фронті до виборів у США – FT  Рецепт зеленого борщу зі щавлем  Українців чекає більше сонця: якою буде погода з понеділка, 29 квітня  Стало відомо, коли перші F-16 з пілотами з'являться в Україні  Захід "прорвало" з допомогою Україні: все про зброю на мільярди, далекобійні ракети, ППО та хто ще вагається  В Україні 28 квітня подекуди дощитиме, вдень до +25°всі новини дня
Політика
Україна
15.02.2024 322

Сирський відповів, коли закінчиться війна в Україні

Головнокомандувач Збройних Сил України генерал Олександр Сирський відповів на питання про те, коли війна в Україні може закінчитися.

Новопризначений Головком ЗСУ Олександр Сирський назвав, чого не вистачає Україні для того, аби виграти війну проти РФ. Пише ТСН. 

Про це він розповів в інтерв'ю для ZDF.

"Все залежить від рівня підтримки та ефективності наших дій. В цьому і полягає перспектива. Стійкості і сили духу в нас вистачає, нам не вистачає підтримки – боєприпасів і техніки", - сказав Сирський.

Нагадаємо, Сирський також розповів про зміну тактики української армії у війні з Росією. За його словами, ситуація на фронті в Україні нині дуже складна. Україна перейшла до оборони, аби виснажити військовий потенціал Росії.

Оценка материала:

5.00 / 2
Сирський відповів, коли закінчиться війна в Україні 5.00 5 2
Політика / Україна
15.02.2024 322
Еще материалы раздела «Україна»