<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Політика
Україна
15.02.2024 264

Сирський вперше прокоментував ситуацію на фронті

Головнокомандувач Збройних Сил України генерал Олександр Сирський розповів про зміну тактики української армії у війні з Росією.

bf972cdbf593d8a3800b0a3fff49d9d4_15.02.24

Ситуація на фронті в Україні нині дуже складна. Україна перейшла до оборони, аби виснажити військовий потенціал Росії. Пише ТСН. 

Про це новопризначений Головком ЗСУ Олександр Сирський розповів в інтерв'ю для ZDF.

"Ситуацію на даний час можна оцінити як складну. Тобто противник зараз наступає фактично по всій лінії фронту, а ми перейшли від наступальних дій до ведення оборонної операції. І мета нашої оборонної операції – це виснажити сили противника, нанести йому максимальних втрат, використовуючи наші укріплення, наші переваги в технічному плані, в плані використання безпілотної авіації, засобів радіоелектронної боротьби, утримуванні підготовлених рубежів оборони", - розповів він.

Нагадаємо, раніше новопризначений головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський зробив першу заяву на посаді головнокомандувача ЗСУ. Він подякував побратимам і посестрам, з якими служив у лавах Сухопутних військ, та зробив заяву про порядок денний на новій посаді.

Оценка материала:

5.00 / 2
Сирський вперше прокоментував ситуацію на фронті 5.00 5 2
Політика / Україна
15.02.2024 264
Еще материалы раздела «Україна»