<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Вівсяно-картопляні котлети: рецепт пісної страви  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливості  Соціологи оцінили рівень готовність українців до мобілізаціївсі новини дня
Політика
Росія
15.02.2024 344

Путін відновлює в Росії ще одну традицію Третього рейху

Для залучення російських громадян у патріотичне виховання господар Кремля погодив застосування девізу, який використовували нацисти.

baa5d366202d9acad82670090e4131e2_15.02.24

Президент Росії Володимир Путін доручив організувати проведення спеціального конкурсу для наставників "Бути, а не здаватися!". Саме під таким гаслом у нацистській Німеччині працювала мережа націонал-політичних навчальних закладів, в яких готувалися кадри для НСДАП та СС. Пише ТСН. 

На це звернув увагу журналіст та блогер Денис Казанський у своєму дописі в Telegram.

"Організувати загальноросійський конкурс наставників "Бути, а не здаватися!", спрямований на широке залучення громадян у патріотичне виховання", - йдеться у переліку доручень глави держави-агресорки.

Документ, опублікований на сайті Кремля, підписано за підсумками засідання Держради у грудні 2023 року.

“Все б нічого, але це вже було. І ви не повірите де – у Третьому Рейху. Після приходу до влади нацисти створили у Німеччині систему націонал-політичних навчальних закладів (NPEA), де проходили підготовку кадри НСДАП та СС. І девізом NPEA було саме гасло "Mehr sein als scheinen". Тобто "Бути, а не здаватися". Випускники-есесівці отримували кинджали та значки саме з цим девізом”, - написав Денис Казанський, іронічно зауваживши, що у господаря Кремля знову "зламалася денацифікація".

Нагадаємо, у російських регіонах на фасадах адміністративних будівель з'явилися банери-триколори з написом "Один народ. Одна історія. Одна країна". У Третьому Рейху гасло звучало так: "Один народ, один ⁠рейх, один фюрер".

Оценка материала:

5.00 / 3
Путін відновлює в Росії ще одну традицію Третього рейху 5.00 5 3
Політика / Росія
15.02.2024 344
Еще материалы раздела «Росія»