<
НОВИНИ ДНЯ: У Раді відповіли, чи буде економічне бронювання від мобілізації  Дощі з грозами та максимум +23: синоптики розповіли про погоду у Київській області  Перед вихідними в Україні знову задощить, - прогноз  Синоптикиня попередила, де найближчим часом пройдуть інтенсивні дощі та де вже 14 червня буде спека +31 градус  Дощі не припиняються: синоптик розказав, де та коли в Україні литиме  Коли в Україні очікувати повернення спеки: синоптикиня Діденко дала відповідь  Спека відступає: 13 червня в Україні стане свіжішевсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
15.02.2024 299

В Україні будуть дощі й тумани: прогноз погоди на 15 лютого

У країні буде трохи вітряно.

В четвер, 15 лютого, місцями в Україні дощитиме. Крім того, вранці та вдень буде туман у західних областях. Пише ТСН. 

Про це йдеться у повідомленні Українського гідрометцентру.

На північному сході та в центральних регіонах країни буде помірний дощ з мокрим снігом. У західних, Житомирській, Вінницькій, Донецькій і Луганській областях – без опадів". Вітер очікується північно-західний, на лівобережжі – східний, 5-10 м/с.

Температура повітря вночі на заході буде від -1° до +3°, а вдень -від +1° до +7°. У північних областях прогнозують протягом доби +1-3°. На півдні вночі стовпчики термометрів покажуть від +3° до +6°, а вдень – від +6° до +9°. На сході температура коливатиметься від -1° до +3° вночі, вдень – від +1° до +5°.

Погода в Києві

На Київщині буде хмарно з проясненнями. Синоптики прогнозують невеликий дощ. Швидкість північно-західного вітру – 5-10 м/с.

В Київській області температура повітря вночі та вдень буде від 0° до 4° тепла. В Києві стовпчики термометрів протягом доби покажуть 1-3° тепла.

Нагадаємо, синоптикиня Наталія Птуха повідомила, коли до України знову повернуться морози. Південні повітряні потоки зміняться на північно-західні і далі будуть переходити навіть у північно-східні. Саме ці потоки і принесуть суттєве похолодання.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україні будуть дощі й тумани: прогноз погоди на 15 лютого 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
15.02.2024 299
Еще материалы раздела «Суспільство»