НОВИНИ ДНЯ: У президентських перегонах між Трампом та Гарріс немає явного лідера, - соцопитування  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° тепла  Якою буде погода в Україні 23 вересня: синоптикиня потішила прогнозомвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
15.02.2024 348

Денні "плюси" і подекуди дощі: свіжий прогноз погоди на 15 лютого

У четвер, 15 лютого, у низці регіонів України очікується не надто прохолодна погода. Місцями можливі опади у вигляді дощів та мокрого снігу.

Про це йдеться у прогнозі синоптикині Наталки Діденко. Пише "Апостроф".

"Ось вам погодна європейська картинка. Карта. Практично повсюди "плюси", холодніше традиційно на півночі континенту", - йдеться у повідомленні.

За її словами, протягом дня температура повітря коливатиметься у межах від +2 до +7 градусів. У південних областях - від +6 до +11 градусів.

Незначні дощі очікуються у центральних областях, подекуди у північних та південних. Увечері під час зниження температури повітря можливий мокрий сніг.

Водночас, у західних та східних регіонах країни опадів не передбачається.

Вітер переважатиме східного напрямку, на сході та на півдні - штормові пориви до 20 метрів за секунду.

У Києві 15 лютого також можливі локальні незначні опади. Температури повітря вночі становитиме +1...+3 градуси, вдень +2...+4 градуси.

"Надалі погода... відповідатиме сезону: вночі близько нуля або невеликі "мінуси", вдень або свіжо або помірно тепло", - наголосила Наталка Діденко.

Нагадаємо, що "Апостроф" вже розповідав про прогноз погоди в Києві на березень-травень.

Оценка материала:

5.00 / 2
Денні "плюси" і подекуди дощі: свіжий прогноз погоди на 15 лютого 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
15.02.2024 348
Еще материалы раздела «Суспільство»