<
НОВИНИ ДНЯ: Скільки НПЗ Росії треба знищити для впливу на війну: Черник пояснив  Рецепт курячого філе з шинкою та сиром у паніруванні  Міжнародні та державні свята в травні 2024 року: як працюватимуть та відпочиватимуть українці  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталі  Сирна паска без випікання "Три шоколади": рецепт від відомої кухарки  2 травня вдень до 27° тепла, подекуди невеликий дощвсі новини дня
Політика
Україна
15.02.2024 337

"Підобісрались": журналіст віщує гірку долю ЧФ Росії після атаки на "Цезаря Кунікова"

Ауслендер провів паралель між знищенням корабля та розгромом російського флоту в Цусімській битві під час війни з Японією.

c4de0fa90c8e3add876bb75d757bc013_15.02.24

Після атаки на ВДК "Цезар Куніков" за таких темпів до кінця року Чорноморський флот Росії може закінчити своє існування. Пише ТСН. 

Таку думку висловив зраїльський військовий журналіст Сергій Ауслендер.

Журналіст звернув увагу, що речника президента Росії Дмитра Пєскова попросили прокоментувати атаку на "Цезаря Кунікова", а він традиційно переадресував усіх до Міністерства оборони. Там сказали, що атаку на "Цезаря Кунікова" не коментують.

"Так би мовити – замкнули коло. А що тут, власне, коментувати? Його імператорська Величність Микола Другий теж, мабуть, події в Цусімській протоці не коментував", – провів паралель Ауслендер.

"Як там казав нині покійний Пригожин, коментуючи перебіг спецоперації: "Підобісралися". І додати зовсім нічого. За таких темпів до кінця цього року Чорноморський флот, на мою думку, завершить своє існування. Втретє у своїй сумній історії", – вважає журналіст.

Довідка: Цусімська битва – останній і визначальний бій на морі в російсько-японській війні 1904-1905 років між флотами російської та японської імперій. У бою були розгромлені дві третини другої Тихоокеанської ескадри російського флоту. Поразка в цьому бою пришвидшила революційні процеси в Російській імперії та крах її монархічного устрою.

Нагадаємо, вранці 14 лютого бійці ГУР Міноборони України разом із Силами оборони знищили великий десантний корабель "Цезар Куніков" Чорноморського флоту РФ. Розвідка також показала відео атаки.

Оценка материала:

5.00 / 3
"Підобісрались": журналіст віщує гірку долю ЧФ Росії після атаки на "Цезаря Кунікова" 5.00 5 3
Політика / Україна
15.02.2024 337
Еще материалы раздела «Україна»