<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт заварної лимонної паски  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогноз  З якими хворобами можуть мобілізувати: Міноборони опублікувало список  Ходжес оцінив шанси України провести контрнаступ цього року  В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозки  Поверх має значення? Як зекономити при покупці квартири в Києві  Мобілізація в Україні: стало відомо, що буде з чоловіками, які ухиляються від проходження ВЛКвсі новини дня
Політика
Росія
15.02.2024 1526

Знищення російського корабля "Цезар Куніков": у Путіна відреагували

У Кремлі по коментар спроваджують до Міноборони.

8f636d0dd216ea7111c817fe0914993a_15.02.24

В адміністрації диктатора-президента РФ Володимира Путіна не коментуватимуть знищення великого десантного корабля Чорноморського флоту "Цезар Куніков".

Про це заявив речник Кремля Дмитро Пєсков, пишуть росЗМІ. Пише ТСН. 

Він наголосив, що не коментуватиме повідомлення про атаку на російське судно в Чорному морі. Мовляв, наразі триває так звана "спецоперація". Саме тому, зауважив Пєсков, подібні коментарі – це прерогатива Міністерства оборони РФ.

До слова, міністерство Сергія Шойгу також не коментувало атаку на "Цезаря Кунікова". Лише вранці відомство повідомило про нібито відбиття атаки БпЛА в Чорному морі.

Нагадаємо, зранку 14 лютого Генштаб підтвердив інформацію у ЗМІ про знищення російського судна в Чорному морі – великого десантного корабля Чорноморського флоту "Цезар Куніков".

Речник Військово-морських сил ЗСУ Дмитро Плетенчук каже, що наразі інформація щодо кількості осіб на борту відсутня. Втім, втрати окупантів мають бути суттєвими. Адже "якщо він (корабель – Ред.) був у морі, отже, екіпаж був на борту".

Оценка материала:

5.00 / 7
Знищення російського корабля "Цезар Куніков": у Путіна відреагували 5.00 5 7
Політика / Росія
15.02.2024 1526
Еще материалы раздела «Росія»