<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні ще на місяць подовжать пільгову ціну на електроенергію для населення  В Україні буде тепло, але в окремих регіонах - дощі: прогноз погоди на 28 квітня  Остін про ATACMS: не чудодійний засіб, але дає можливість завдавати далеких ударів  Ймовірність обвалу українського фронту зменшується, - естонська розвідка  Топ-генерал США про Abrams в Україні: обговорюємо швидку адаптацію до умов на фронті  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю  В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYTвсі новини дня
Політика
Україна
16.02.2024 211

СБУ оголосила підозру зрадниці Таїсії Повалій за трьома статтями

Путіністка не раз публічно закликала до захоплення всієї території України.

0250d4b485c0abc775d1dc9581226ae2_16.02.24

Співачці-зрадниці Таїсії Повалій СБУ оголосила підозру за трьома статтями - колабораційна діяльність, заклики до війни та визнання збройної агресії проти України. Пише ТСН. 

Відповідна інформація з’явилася на сайті СБУ.

У повідомленні пресслужби йдеться, що Z-патріотка напередодні повномасштабної війни виїхала до країни-агресора і отримала російське громадянство. Неодноразово публічно Повалій вихваляла Путіна та закликала до захоплення всієї території України.Також вона намагалась дискредитувати українських захисників, які брали участь у боях за Київ.

Окрім того, у вересні 2023 року Повалій поїхала на гастролі до окупованого росіянами Луганська. Ініційована СБУ експертиза підтвердила факти підривної діяльності зловмисниці на користь країни-окупанта.

СБУ заочно повідомила Таїсії Повалій про підозру за трьома статтями Кримінального кодексу України:

  • ч. 6 ст. 111-1 (колабораційна діяльність);
  • ст. 436 (публічні заклики до агресивної війни);
  • ч. 1 ст. 436-2 (виправдовування, визнання правомірною збройної агресії рф проти України).

Оскільки Повалій перебуває в Росії, тривають комплексні заходи для притягнення зрадниці до відповідальності за вчинені злочини.

Оценка материала:

5.00 / 2
СБУ оголосила підозру зрадниці Таїсії Повалій за трьома статтями 5.00 5 2
Політика / Україна
16.02.2024 211
Еще материалы раздела «Україна»