<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  "У нас є надлишки". У Конгресі США закликали терміново передати Україні касетні бомби  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Перший в Києві. Міноборони заявило про відкриття нового Центр рекрутингу до ЗСУвсі новини дня
Політика
Світ
16.02.2024 432

Ердоган хоче "відкрити двері до миру" і стати посередником між Україною та РФ

Він продовжує зусилля для мирних переговорів між лідерами країн.

5ebf629f60ac37a4b28c6d3ceb2dbca6_16.02.24

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган знову заявив, що готовий виступити посередником між Україною і агресоркою РФ для встановлення "справедливого" миру між двома країнами. Пише ТСН. 

Заяву турецького лідера наводить агентство APA.

"Ми неодноразово зводили разом сторони в Туреччині. Ми можемо зробити це знову і відкрити двері до миру через управління процесом, орієнтоване на рішення, вільне від зовнішнього впливу", – наголосив Ердоган.

За його словами, офіційна Анкара продовжує зусилля для мирних переговорів між лідерами країн.

"Під час наших зустрічей і з президентом (Володимиром) Путіним, і з президентом (Володимиром) Зеленським ми продовжуємо наші зусилля в цьому напрямку", – додав Ердоган.

Нагадаємо, диктатор РФ в інтерв'ю одному з російських пропагандистів заявив, мовляв, шкодує, що не розпочав повномасштабну війну в Україні раніше. Російський диктатор повторив, що Україна нібито не хотіла миру після 2014 року та не виконала Мінські угоди.

Оценка материала:

5.00 / 3
Ердоган хоче "відкрити двері до миру" і стати посередником між Україною та РФ 5.00 5 3
Політика / Світ
16.02.2024 432
Еще материалы раздела «Світ»