<
НОВИНИ ДНЯ: Перший в Києві. Міноборони заявило про відкриття нового Центр рекрутингу до ЗСУ  Скільки НПЗ Росії треба знищити для впливу на війну: Черник пояснив  Рецепт курячого філе з шинкою та сиром у паніруванні  Міжнародні та державні свята в травні 2024 року: як працюватимуть та відпочиватимуть українці  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталі  Сирна паска без випікання "Три шоколади": рецепт від відомої кухаркивсі новини дня
Політика
Світ
16.02.2024 329

Блокування допомоги Україні від США вже впливає на поле бою — Столтенберг

Столтенберг заявив, що Україна відчуває брак боєприпасів через позицію США.

660ff469e4d10b853d6b8151e0edf79d_16.02.24

У четвер, 15 лютого, генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив у Брюсселі, що блокування США допомоги Україні вже впливає на поле бою.

Про це пише Le Vif. Пише ТСН. 

"Ми вже бачимо вплив того факту, що Сполучені Штати не змогли ухвалити рішення", - заявив пан Столтенберг, коментуючи нестачу боєприпасів українських сил.

Ця фраза пролунала 15 лютого під час зустрічі міністрів оборони країн Північноатлантичного альянсу в Брюсселі для підготовки саміту НАТО у Вашингтоні в липні.

Нагадаємо, раніше генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг прокоментував останні успіхи України в Чорному морі після потоплення російського ВДК "Цезар Куніков" і заявив, що це посилює оптимізм союзників щодо військових спроможностей ЗСУ.

Оценка материала:

5.00 / 2
Блокування допомоги Україні від США вже впливає на поле бою — Столтенберг 5.00 5 2
Політика / Світ
16.02.2024 329
Еще материалы раздела «Світ»