<
НОВИНИ ДНЯ: Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  В Україні розширили географію населених пунктів, де можна купити житло в рамках "єВідновлення"  Блінкен детально розповів про план США, що допоможе Україні "міцно стояти на ногах"  Щоб котлети були соковитими, що рекомендують досвідчені господині додати до фаршу  Путін помиляється, розраховуючи на тривалу війну: Блінкен назвав причини  Яка пенсія "світить" українцям із зарплатою у 20 тисяч: розмір здивує  Мобілізація чиновників: у Міноборони пояснили, кого можуть призвати до ЗСУвсі новини дня
17.02.2024 207

Месенджер є безпечним для українців: у Telegram відповіли на слова ГУР

Telegram був створений спеціально для захисту користувачів від російського стеження, зазначив представник месенджера Ремі Вонг.

d958ae3d70552add1287b11379a84e1e_17.02.24

Представник ГУР Міноборони України Андрій Юсов заявив, що соцмережа Telegram містить у собі низку загроз для безпеки України і потрібно шукати варіанти вирішення цієї проблеми. За словами Юсова, питання є до самої платформи, а не до окремих користувачів чи медіа, представлених у месенджері. Пише ТСН. 

У Telegram відреагували на слова представника ГУР Міноборони.

Представник Telegram Ремі Вонг заявив у листі до LIGA.net, що месенджер "є і завжди був безпечним для українців та користувачів у всьому світі".

"Telegram був створений спеціально для захисту користувачів від російського стеження. Його засновника вислали з Росії ще до виходу Telegram за захист даних українців (під час Євромайдану – ред.). Telegram є і завжди був безпечним для українців та користувачів у всьому світі", – йдеться у листі представника месенджера.

Нагадаємо, шахраї створили в мережі Telegram фейковий акаунт міністра оборони України Рустема Умєрова. Вони почали збирати дані, вдаючи офіційний канал інформації.

Оценка материала:

5.00 / 1
Месенджер є безпечним для українців: у Telegram відповіли на слова ГУР 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
17.02.2024 207
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»