<
НОВИНИ ДНЯ: Скільки українців позитивно ставляться до росіян попри війну: статистика вражає  У квітні в столиці зафіксували 13 температурних рекордів  Як треба поводитися в суботу перед Великоднем та що святити в храмах: митрополит пояснив  Скільки треба "протриматись" фронту до надходження військової техніки – пояснення експерта  Антициклон впевнено розташувався в Україні: синоптик дала прогноз погоди на 2 травня  Росія виробляє зброю настільки швидко, як ніколи раніше в історії – Блінкен  "З нашого боку все готово": Зеленський різко звернувся до ЄСвсі новини дня
Політика
Світ
17.02.2024 623

Путін відповів, чия перемога на виборах президента США буде кращою для РФ

Також диктатор вчергове пожалівся на "неправильну політику" США щодо РФ.

efe91306723e50413144b9513d4eba50_17.02.24

Російській диктатор Путін заявив, що для Росії було б краще, якби на виборах президент Сполучених Штатів переміг би чинний голова Білого дому Джо Байден.

Про це він розповів під час спілкування з російськими засобами масової пропаганди. Пише ТСН. 

У диктатора запитали, хто краще для Росії — Байден чи Трамп, на що він відповів, що діючий президент більш передбачуваний.

"Байден. Він людина більш досвідчена, він прогнозований, він політик старої формації. Але ми будемо працювати з будь-яким лідером США, якому висловить довіру американський народ", - заявив Путін.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що США відхилили пропозицію Путіна про припинення вогню в Україні.

Крім того, ми раніше інформували, що спікер Палати представників заявив, що не поставить на голосування допомогу Україні.

Оценка материала:

5.00 / 3
Путін відповів, чия перемога на виборах президента США буде кращою для РФ 5.00 5 3
Політика / Світ
17.02.2024 623
Еще материалы раздела «Світ»