<
НОВИНИ ДНЯ: Журналісти знову отримають доступ до кулуарів Верховної ради  Росія намагається захистити свою авіацію від українських атак: де розмістять військові літаки   Квітень у Києві став одним з найтепліших за останні 144 роки  Коли пекти паску та фарбувати яйця на Великдень 2024  Цінніше, ніж ATACMS: аналітик назвав ключове озброєння з пакету допомоги США  Скільки українців позитивно ставляться до росіян попри війну: статистика вражає  У квітні в столиці зафіксували 13 температурних рекордіввсі новини дня
Політика
Світ
16.02.2024 344

Нездатність підтримати Україну в критичний момент ніколи не буде забута - Байден про канікули Палати представників

Палата представників пішла на канікули.

5c64b56a25efd8293af7d24695aa29df_16.02.24

Палата представників США пішла на перерву до кінця лютого, так і не проголосувавши щодо законопроєкту про допомогу Україні. Пише ТСН. 

Це випливає з розкладу засідань.

"Нездатність підтримати Україну в цей критичний момент ніколи не буде забута", - емоційно прокоментував у соціальних мережах цю ситуацію американський президент Джо Байден.

Зауважимо, що окрім України, Палата представників не проголосувала за допомогу Ізраїлю та Тайваню, що теж випливає з графіка роботи нижньої палати.

Конгресмени повернуться до роботи 28 лютого.

Нагадаємо, 13 лютого Сенат США таки ухвалив об'єднаний пакет допомоги для України на понад 60 млрд дол., а також для Ізраїлю та Тайваню. Проте трампіст Майк Джонсон натякав, що не винесе на розгляд нижньої палати Конгресу проголосований Сенатом законопроєкт.

Додамо, що раніше повідомлялося, що кандидати у президенти США Дональд Трамп зробив цинічну заяву щодо Росії та НАТО.

Крім того, ми раніше інформували, що головний дипломат ЄС Жозеп Боррель різко висловився про заяви Трампа щодо погроз союзникам у НАТО.

Оценка материала:

5.00 / 2
Нездатність підтримати Україну в критичний момент ніколи не буде забута - Байден про канікули Палати представників 5.00 5 2
Політика / Світ
16.02.2024 344
Еще материалы раздела «Світ»