<
НОВИНИ ДНЯ: Скільки коштує вища освіта в Україні: вартість навчання у топових університетах  Різка зміна правил вступу на аспірантуру: що потрібно знати чоловікам призовного віку  Чи може Україна залишитися без танків: у Forbes дали чітку відповідь  Спека трохи спаде: прогноз погоди в Україні на 26 червня  День Конституції України 2024 року: коли святкуємо і чи буде вихідний  Чому під час тривоги в Києві зупиняється громадський транспорт  До України суне антициклон: як зміниться погода найближчими днямивсі новини дня
Політика
Україна
17.02.2024 252

Бійці в нелюдських умовах обороняють місто: військові про запеклі бої за Авдіївку

Проти оборонців міста - понад 12 окремих з'єднань окупантів.

ae73dcff918abcbb05e2a8004bc8ea32_17.02.24

Агресорка Росія кидає на Авдіївський напрямок колосальні сили - йдеться і про особовий склад, і про озброєння. Тим часом українські захисники мужньо тримають оборону Авдіївки. Пише ТСН. 

Про це йдеться у повідомленні пресслужби 110 окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка.

Зазначається, що окупанти зосередили на Авдіївському напрямку великі сили в кількості особового складу, бронетехніки та авіації.

"Проти нас - понад 12 окремих з'єднань противника. Бригади, полки, окремі підрозділи спеціального призначення. Наші хлопці - в нелюдських умовах, під щохвилинними артилерійськими обстрілами, під постійними авіаційним бомбардуванням виконують поставлені завдання. 110-та продовжує на своїх плечах нести оборону міста", - наголошує представництво бригади.

Також військові зауважують, що 110-та бригада "стійко, мужньо, героїчно, без нарікань, зціпивши зуби, через "не можу" тримає Авдіївку протягом двох років повномасштабного вторгнення РФ.

Нагадаємо, нещодавно одну з кращих бригад ЗСУ - Третю окрему штурмову терміново перекинули до Авдіївки. Бригада підтвердила, що була терміново передислокована для посилення українських військ на цій ділянці фронту.

Оценка материала:

5.00 / 1
Бійці в нелюдських умовах обороняють місто: військові про запеклі бої за Авдіївку 5.00 5 1
Політика / Україна
17.02.2024 252
Еще материалы раздела «Україна»