<
НОВИНИ ДНЯ: Жорстока, радянська людина: що західні ЗМІ пишуть про нового наступника Шойгу Бєлоусова  Американська військова допомога Україні вже в дорозі — Блінкен  Війна Росії в Україні: Шольц дав обіцянку  Курячі стегенця, мариновані в кефірі: простий рецепт  Наскільки задоволені життям українські біженці у Німеччині, Польщі та Чехії, - опитування  Скільки українських біженців готові колись повернутися з Європи − дані опитування шокують  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомовсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
16.02.2024 236

В Україні сьогодні переважно без опадів, удень до 11° тепла

В Україні у п'ятницю в окремих областях очікується невеликий сніг, місцями з дощем, у західних і північних областях туман, удень 1-6° тепла.

Про це повідомили в Українському гідрометцентрі.

У північно-східній частині невеликий сніг, місцями з дощем, на решті території без опадів. Уранці у західних і північних областях туман. Вітер південно-східний, у південній частині північно-східний, 5-10 м/с, у Приазов'ї місцями пориви 15-20 м/с".

Зазначається, що температура у східних та Сумській областях вдень близько 0°; на решті території 1-6° тепла, на заході країни та півдні Одещини 6-11° тепла; в Карпатах 3-8° тепла.

У Києві 16 лютого опади не прогнозуються, по області вдень теж без опадів. Уранці туман. Вітер переважно південно-східний, 5-10 м/с. У столиці температура вдень 2-4°; на Київщині 1-6° тепла.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україні сьогодні переважно без опадів, удень до 11° тепла 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
16.02.2024 236
Еще материалы раздела «Суспільство»