<
НОВИНИ ДНЯ: Веніславський розповів, як запуск е-кабінету вплине на черги в ТЦК та проходження ВЛК  Як приготувати мариновані огірки за 3 хвилини: блогерка перевірила популярний рецепт  В Україну йде потепління, але в середу погода ще піднесе неприємний сюрприз  Як помолитися про захист військових: найсильніші молитви-обереги для воїнів  В Україні у середу переважно без опадів, подекуди заморозки  Де в Україні знову будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 15 травня  Експерт назвав два головні завдання, які стоять перед наступником Шойгувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
16.02.2024 260

На вихідних пройдуть невеликі дощі, до 12° тепла

На вихідних 17-18 лютого вдень стовпчики термометрів в Україні не опустяться нижче за 0 °С, а короткочасний дощ і мокрий сніг можливі лише в деяких регіонах.

Про це повідомили в Sinoptik.ua.

За даними синоптиків, у суботу в більшості регіонів України буде хмарно з проясненнями. Невеликий дощ пройде у Львівській, Волинській і Закарпатській областях. Найпрохолодніше вдень буде на сході країни – тут термометри покажуть 0…+5 °С. У центрі та на півдні очікується +4…+6 °С, у західних регіонах повітря прогріється до +9…+12 °С. Уночі практично по всій країні температура становитиме близько 0 °С, лише на сході прогнозуються слабкі морози до -3…-6 °С.

У неділю у північних, центральних і західних областях країни пройде невеликий дощ, подекуди з мокрим снігом. На сході, півночі та заході денна температура становитиме +2…+5 °С, на півдні та в центрі – +5…+8 °С, але через високу вологість повітря відчуватиметься холодніше.

Новий тиждень розпочнеться з хмарної погоди з проясненнями. У Харківській, Луганській і Донецькій областях пройде невеликий мокрий сніг, на решті території погода на початку тижня буде хмарною, але без опадів. Температурні показники у понеділок порівняно з неділею істотно не зміняться. На сході та заході очікується +2…+4 °С, на Закарпатті та у південних регіонах – +5…+7 °С, у центрі та на півночі – близько 0 °С. Уночі по всій Україні термометри покажуть близько 0 °С.

Оценка материала:

5.00 / 1
На вихідних пройдуть невеликі дощі, до 12° тепла 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
16.02.2024 260
Еще материалы раздела «Суспільство»