<
НОВИНИ ДНЯ: Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Україну накриють дощі з грозами: карта погоди на Великдень і Світлу Седмицю  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Чиновникам змінили правила бронювання від мобілізації: хто не отримає відстрочку  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  Реновація житла: в Україні планують розв'язати проблему "хрущівок"  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОПвсі новини дня
Політика
Україна
17.02.2024 240

"РФ зневажає життя і нічого не навчилася": Зеленський відповів "історику" Путіну

Глава дежави наголосив, що Україна ніколи не хотіла війни, яка триває зараз.

d8531b0a398171cd4787ee34a1a045ba_17.02.24

Президент РФ Володимир Путін нещодавно уже вкотре видав псевдоісторичну маячню про історію України. Утім, те, що відбувається - це битва не просто між країнами чи ідеологіями. Пише ТСН. 

Про це заявив президент Володимир Зеленський у Мережі.

"В її основі - боротьба двох сторін людської душі. Тієї, що поважає життя і сприймає інших нарівні з собою, та тієї, що поважає тільки себе, та будь-кого іншого розглядає як загрозу", - каже Зеленський.

Глава дежави наголосив, що Україна ніколи не хотіла війни, яка триває зараз, і яка "здається анахронічно недоречною в 21 столітті, нагадуючи 19 або навіть 18 століття".

Неспровокована та злочинна російська агресія - це відображення злої частини людської душі, яка бореться за панування, зневажає життя і нічого не навчилася з історії, хоча полюбляє про історію згадувати", - додав Зеленський.

Нагадаємо, нещодавно президент РФ Володимир Путін дав інтервʼю американському журналісту-пропагандисту Такеру Карлсону, в якому майже пів години розповідав вигадану "історію України", сипав звинуваченнями на адресу НАТО, заявив про готовність продовжувати війну і водночас – готовність до перемовин, а також розповів, як докоряв президенту України Володимиру Зеленському за "підтримку нацизму".

Оценка материала:

5.00 / 1
"РФ зневажає життя і нічого не навчилася": Зеленський відповів "історику" Путіну 5.00 5 1
Політика / Україна
17.02.2024 240
Еще материалы раздела «Україна»