<
НОВИНИ ДНЯ: Звідки росіяни ніколи не перекинуть солдатів до України: військовий здивував відповіддю  Чи може поліція вручати повістки: відповідь голови МВС  Погода буде мінливою. Синоптики дали прогноз на вихідні в Україні  Мобілізація в Україні: Клименко розповів про масове залучення поліції до роботи ТЦК  Українцям доведеться працювати на 5 років довше: як зміняться вимоги для пенсії  Путін зробив нову заяву про свої "мирні пропозиції"  Де в Україні будуть грози, град і шквали: прогноз погоди на 22 червнявсі новини дня
16.02.2024 276

Приват24 вночі припинить роботу через регламентні роботи

У ніч на 17 лютого ПриватБанк проведе планові регламенти роботи процесингового центру, щоб збільшити можливості та безпеку обробки дедалі більших обсягів операцій із платіжними картками.

Про це повідомляє пресслужба банку.

У період проведення робіт 17 лютого з 00:05 до 04:05 ранку, банк тимчасово призупинить проведення операцій з картками. Також у цей час не працюватимуть банкомати, термінали самообслуговування та POS-термінали банку.

"Зазвичай регламентні роботи ми робимо в нічний час, коли більшість клієнтів не проводять операції. Якщо в період проведення робіт ви плануєте оплати картками – радимо зробити це заздалегідь або відкласти на кілька годин", – радять у банку.

Оценка материала:

5.00 / 1
Приват24 вночі припинить роботу через регламентні роботи 5.00 5 1
Бізнес / Фінанси та банки
16.02.2024 276
Еще материалы раздела «Фінанси та банки»