<
НОВИНИ ДНЯ: Що буде, якщо ігнорувати повістки і не оновити дані в ТЦК  Спочатку — дощі: в Україні прогнозують потепління до +22 градусів  Мобілізація по-новому: ухилянтів попередили про найжорсткіше покарання  Як правильно оформити реструктуризацію кредиту і чому це потрібно робити  В Україну вже йде потепління: де в четвер пригріє, а де пройдуть дощі  Хакери КНДР крадуть криптовалюту на мільйони доларів і успішно відмивають, - Reuters  Мобілізація в Україні. Повний перелік хвороб, з якими точно не беруть на службувсі новини дня
Політика
Світ
17.02.2024 280

Кулеба про смерть Навального: Путіну все сходить з рук, цього разу він має відповісти

Навальний не перший критик Кремля, який помирає в Росії. Цього разу російський диктатор Володимир Путін має нарешті понести відповідальність.

_kuleba__gettyimages_1760505970__1__22368a908c2dea5ba26b3ea9d241a620_650x410_17.02.24

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву міністра закордонних справ Дмитра Кулеби.

"Політковська, Литвиненко, Магнітський, Нємцов, Навальний – це лише деякі з найвідоміших імен у довгому списку критиків, убитих Путіним. Після кожного вбивства було обурення, але зрештою Путіну це вдалося зійти з рук, і світові лідери знову потиснули йому руку", - пояснив Кулеба.

Міністр наголосив, що ігнорування цивільним світом цієї тенденції призвела до того, що Путін і надалі продовжував вбивати людей.

"Сьогодні деякі голоси продовжують закликати до того, щоб Путіна почули та домовилися з ним. Пора покінчити з наївністю. Перш ніж почнеться будь-яка значуща взаємодія з Москвою, Росія має зазнати поразки в Україні, а Путін має нарешті винести урок", - наголосив глава МЗС.

Смерть Навального

16 лютого, управління Федеральної служби виконання покарань Росії по Ямало-Ненецькому автономному округу повідомило про смерть російського опозиціонера Олексія Навального. Зазначається, що він нібито помер у виправній колонії, де відбував покарання.

Прессекретарка російського політика Кіра Ярмиг заявила, що команда Навального поки немає доказів його смерті. Адвокат Навального вилітає в Харп, де відбував покарання опозиціонер.

Детальніше з біографією Навального можна ознайомитися в матеріалі РБК-Україна "Головний засуджений РФ. Хто такий Навальний і чому його посадили".

Оценка материала:

5.00 / 2
Кулеба про смерть Навального: Путіну все сходить з рук, цього разу він має відповісти 5.00 5 2
Політика / Світ
17.02.2024 280
Еще материалы раздела «Світ»