НОВИНИ ДНЯ: Байден і Зеленський анонсували ще одну зустріч за кілька тижнів  Загарбники не встигнуть добудувати захисні споруди для Керченського мосту цього року — Плетенчук  Синоптики дали прогноз на п'ятницю і попередили про небезпеку  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вереснявсі новини дня
Політика
Україна
18.02.2024 260

Буданов знає, хто стоїть за отруєнням його дружини, та пообіцяв "дії у відповідь"

Також він розповів про її стан здоров'я.

eefdc35a5eaef6564a1250f25737ac1c_18.02.24

Керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов заявив, що знає, хто стоїть за отруєнням його дружини Маріанни. Пише ТСН. 

Про це генерал-лейтенант сказав французькому виданню Liberation.

"Звичайно, знаю", - відповів очільник ГУР на відповідне запитання.

Також Буданов розповів про стан здоров'я його обраниці.

"Моїй дружині вже краще. Оскільки я не вживав отрути, мені складно сказати, чи був це замах на моє життя. Але я вже пережив багато замахів і, напевно, переживу ще багато. Я думаю, що найближчим часом ви побачите дії у відповідь на російській території, і всі це зрозуміють", — додав він.

Нагадаємо, 28 листопада 2023 року стало відомо про отруєння Маріанни Буданової важкими металами. Її госпіталізували, коли стан здоров'я став різко погіршуватися. Припускають, що отрута могла потрапити в організм з їжею. Згодом стало відомо, що разом з дружиною Буданова отруїли ще декількох працівників ГУР. Їхні симптоми з'явилися пізніше.

Оценка материала:

5.00 / 1
Буданов знає, хто стоїть за отруєнням його дружини, та пообіцяв "дії у відповідь" 5.00 5 1
Політика / Україна
18.02.2024 260
Еще материалы раздела «Україна»