<
НОВИНИ ДНЯ: Котлети по-новому: три інгредієнти, які кардинально змінять смак класичних котлет  Літні канікули 2024: коли почнуться, скільки триватимуть і чи будуть працювати пришкільні табори  Дощі з грозою накриють пів України: прогноз погоди на 27 травня  В ISW пояснили, навіщо Путін заговорив про мирні переговори та припинення вогню  Цвітна капуста з моцарелою: цікавий рецепт від шеф-кухаря  У понеділок частину України охоплять дощі з грозами   У Раді готують непопулярні кроки для фінансування армії – нардепкавсі новини дня
Політика
Росія
18.02.2024 256

У Кремлі забили на сполох: бояться, що ЗСУ "дістануть до серця Росії"

Лавров стурбований тим, що ЗСУ можуть отримати далекобійну зброю.

8a43c9fd8cb82384cf4924edc4ac21d2_18.02.24

Очільник МЗС Росії Сергій Лавров стверджує, що Євросоюз склав рекомендації для України, в яких йдеться про те, що Києву потрібно передати далекобійну зброю, щоб "дістати до серця Росії" Пише ТСН. 

Заяву Лаврова поширили російські засоби масової пропаганди.

За словами російського міністра, ЄС склав рекомендації для України, "які виходять з того, що тими методами, якими зараз Україна воює, перемогти не вдасться, і Україна програє".

"Тому треба робити ставку на передавання Україні ще більш далекобійних озброєнь, щоб вони діставали до серця Росії, як Євросоюз це описує. І цим самим знову значить сіяти смуту, паніку, підривати довіру народу. Хіба це не пряма участь у війні? Звісно", – вдався до звинувачень Лавров.

До слова, в Міноборони України повідомили, що 14 лютого на засіданні Контактної групи з питань оборони держави у форматі "Рамштайн" партнери Києва вже самі говорили про необхідність надати ЗСУ далекобійну зброю.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Кремлі забили на сполох: бояться, що ЗСУ "дістануть до серця Росії" 5.00 5 2
Політика / Росія
18.02.2024 256
Еще материалы раздела «Росія»